MONTÁŽNÍ DÍLNA UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Naše montážní dílna se zrodila v roce 2015, kdy jsme se poprvé vydali na cestu montážního umění. Cesta nebyla jednoduchá. Překážky nás provázely na každém kroku, ale v červnu 2017 jsme znovu otevřeli brány naší dílny, tentokrát s mnohem většími ambicemi. Od té doby je u nás neustálý ruch-stříháme, třídíme, motáme, až to jiskří.

Ve spolupráci s firmou Sběrné suroviny, a.s. z Uherského Hradiště, která nám dodává elektroodpad, se nám podařilo vytvořit perfektní partnerství. Tato dlouhodobá spolupráce je důkazem naší přesnosti a šikovnosti v oblasti recyklace a transformace materiálů.

Když zaměstnancům začnou od nekonečného množství kabelů k roztřídění zdřevěnělé prsty hrozit povstáním, máme pro ně skvělý plán úniku. S kreativitou a pečlivostí připravujeme radost druhým. Díky spolupráci s Continental Barum, a.s. jsme rozjeli výrobu ručně zdobených přáníček. A když už jsme byli v tom, řekli jsme si: „Proč ne?“, a začali jsme z recyklovaného materiálu tvořit i luxusní dárkové tašky. Kdo by to byl řekl, že z nás jednou budou eco-friendly návrháři.